INDONESISCH RESTAURANT DJAKARTA

INDONESISCH RESTAURANT DJAKARTA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 454 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indonesisch Restaurant Djakarta. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 7:53 Geitensate was lekker, maar de nasi goreng was witte rijst waar wat tomatensaus doorheen was geroerd voor n kleurtje. Flauw en geen stukje kool of ui te bekennen. De pindasaus was muffig en ongekruid, de kipsate droog en ook nogal flauw.
3 aug 2022 om 0:16 Nasi Rames besteld. Smaakte prima!
30 jul 2022 om 22:58 Erg lekker eten en was exact op tijd bezorgd door 2 vriendelijke bezorgers
29 jul 2022 om 0:05 Erg lang wachten als je trek hebt. De vleesgerechten waren een beetje droog en de nasi was flauw van smaak.
28 jul 2022 om 21:43 Geweldig eten! Mooi op smaak, goeie hoeveelheid
28 jul 2022 om 20:27 Je betaalt een flinke bak geld voor een helaas kleine bak eten. Maar liefst 7 garnalen en een bak droge nasi kuning voor €22 met 4 stukjes kroepoek is totaal niet de gulheid die ik gewend ben van echt Indonesisch eten van m’n Indo broeders. Jammer
28 jul 2022 om 19:33 Heerlijk!!!
24 jul 2022 om 21:40 Zoals altijd: heerlijk! Mie rames op bord is echt een aanrader!
8 jul 2022 om 21:19 Lekker eten, maar zeer matig vlees (soms te gaar en taai, veel zenen en vet). Veel te laat bezorgd.
7 jul 2022 om 23:57 Veel te laat was de voorspelling Het eten maar zelf gehaald. Denk dat ik maar overstap naar een andere bezorger Heel slecht
3 jul 2022 om 19:51 Zoals gebruikelijk op gevraagde tijd geleverd en wéér erg smakelijk
2 jul 2022 om 19:46 Altijd goed, heerlijke rijsttafel. Vaak zijn ze erg snel, deze keer duurde het wat langer. Communicatie was echter prima en eten was goed warm bij ontvangst