INDONESISCH RESTAURANT DJAKARTA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 683 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indonesisch Restaurant Djakarta. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 12:32 Nasi and krupuk naar Overvecht. Als altijd absoluut perfekt!
10 mei 2024 om 23:35 Het eten was lauw en de emping was wat taai. De soto was niet erg gevuld en de porties waren klein.
10 mei 2024 om 22:04 Heerlijke Vega rijsttafel voor 2, portie ruim voldoende en leuke verschillende gerechten
10 mei 2024 om 18:59 Erg lekker de rijsttafel voor 2. Vriendelijke bezorgster ook. Eten goed warm. Heerlijk.
10 mei 2024 om 8:13 Top, was heerlijk
9 mei 2024 om 22:49 Zoals altijd, heerlijk. Ik heb genoten.
5 mei 2024 om 0:22 Eten (vega nasi rames) was prima, maar we hebben er meer dan anderhalf uur op moeten wachten. Het is lullig want het restaurant kan er niet zoveel aan doen dat er geen bezorger komt. Reminder aan mezelf dat ik moet stoppen met Thuisbezorgd gebruiken.
1 mei 2024 om 10:15 Wilde hier al tijden eens bestellen, blij dat we dat eindelijk hebben gedaan. Ontzettend lekker en super goede prijs-kwaliteit-kwantiteit verhouding. Gaan we zeker nog eens doen. Lekker bezig Djakarta!
29 apr 2024 om 7:24 Eten was koud
28 apr 2024 om 19:30 Sorry het was niet best. Boontjes niet lekker, vlees taaitaai
26 apr 2024 om 19:56 Erg lekker
24 apr 2024 om 13:22 De app van de bezorger gaf het verkeerde adres, dat kostte 15 minuten extra. Bij bestellen kwamen er daarom extra bezorgkosten bij en nog servicekosten. Alles bij elkaar fiets ik de volgende keer zelf naar het restaurant. Eten van Djakarta was top!